3 Aralık 2010 Cuma

Gölcük (İzmir)

A Tepesi göl manzarasının en iyi göründüğü yerdir.

 Gölcük’e,İzmir Aydın yolundan gidildiğinde Torbalı, Ödemiş üzerinden veya İzmir – Ankara yolundan gidildiğinde Salihli üzerinden Bozdağ Gölcük’e ulaşılabilir.
1200 m. yüksekliğe tırmanan yol aşağıda kalan ovanın güzel manzarası eşliğinde çok güzel bir göle ulaşıyor. 1050 m. yükseklikte yer alan ve en derin yeri 6,5 m. olan tatlı sulu gölün çevresi yemyeşil. İçinde kerevit  tatlısu, sazan ve yayın balığı yaşıyor.Ayrıca gölün içindeki GÖLCÜK OTEL eşsiz manzarası ile konaklanabilecek muhteşem bir otel, siz kışın sıcak havuzunda keyif yaparken bir tarafınızda donan göl diğer tarafta karlarla kaplı dağ manzarası kışın kaçırılmayacak bir atmosfer..Gittim gördüm yaşadım tavsiye ederim :)
yörenin yeşili içinde 100 yıllık kestane ağaçları ve cevizler de bulunuyor. Pazar günleri göl kenarında kurulan pazarda köylü kadınlarının elişleri satılıyor ve ucuz.Gölcük’teki lokantaların en ünlü yemeği güveç. Oğlak etinden yapılıyor ve odun ateşinde pişiriliyor. Yayın balığının tavasını sarımsak sosu ile tadlandırıyorlar.Dağın temiz havasından yararlanmak için konaklayabilirsiniz. Çadır kurmak isteyenler için de uygun yerler var.

GÖLCÜK OTEL Kahvaltı salonu İşte bu muhteşem manzara eşliğinde kahvaltınızı yapabilirsiniz.

Gölcük otelin eğlenceside GÖKSEL IŞIKTAŞ (ALATURKA MİX &BY MAESTRO) ŞADİ - NERGİZ ve LEVENT AKTEPE organizasyonu ile bir başka keyif tabii. Ayrıca Göksel Işıktaş'ı Ödemişte (HEH) Hukukçular Eczacılar Hekimler Lokalinde Her Cuma-Cumartesi dinleme şansınıda kaçırmayın. Sizler için araştırdım buldum HEH LOKAL REZ.TEL:0232 544 04 67
HEH Lokalde Göksel Işıktaşı dinlerken..Urfalıya çiğköfte beğendirmek bu kadar zorken Çiğköftesi bi harikaaa Servis hizmet kalite 10 numara..
                                          Ödemiş'e tepeden bakış..


 
Birde gölün karşısında kuzenlerimzin şirinmi şirin güzelmi güzel bir evi var..
Evimiz tüm aileyi ve dostları bir araya toplar mangal dumanları gölcükte fora tabii :) sohbetler keyifler müzik sabahlara kadar bitmez..
                                          Küçük, Geniş Ailem...

yanlız bir tavsiye daha yazın bile yukarı çıkarken yanınıza bir şal yada hırka almayı unutmayın :)
Aşağıda yani Ödemişte böyle kısa kolluydum...
yukarıya Gölcük'e çıktığımda böyle Sisli ve yağmurlu :) Sıkı durun..
İşte burasıda Bozdağ... Bu son 3 fotoğraf aynı gün çekildi :)))
CANIM TÜRKİYEMMMM..



2 yorum:

Unknown dedi ki...

süpersin hayatım..

mrs.akabay dedi ki...

SENİN İÇİN AŞKKK..